2012. július 13., péntek

Didymos honlap

Print

Facebookon már irtam, de itt is megér egy posztot: Megújult a Didymos honlapja!

Szerintem sokkal jobb lett: áttekinthetőbb és (számomra) könnyebben kezelhető.

Pár infó róla:

Lévén német cég, a legtöbb információ (egyelőre?) németül olvasható oldalukon. Ettől még ha valaki nem tud németül, de angolul igen, azért el tud navigálni ott, de az érdekességek, kendőkezelések, ilyesmik még csak németül vannak fent. (Szerintem idővel az angolt is fel fogják tenni, mert a régi oldalon egy csomó ilyesmi angolul is olvasható volt)

Ha rákattintasz egy oldalra ami angolul még nem olvasható, kijön a lap figyelmeztető szöveggel, hogy sajnos ez még csak németül érhető el -de ekkor sem kell újra klikkelni egy csomót: fent átváltasz németre és máris olvashatod (láthatod) az infókat! Praktikus -lájk

Talán a megszokott tartalmakat nem olyan gyorsan tudod igy elérni -ha már megszoktad a régi felületet- de hozzá lehet szokni ehhez is.

Az oldal most 3 fő részből áll:

  1. DidyShop -a bolt, ahonnan vásárolhatsz, alias webshop,
  2. DidyMagazine -információk, érdekességek a hordozásról és termékeikről
  3. DidyService - a Didymos cégről: története, kontakt infók, hordozós tanfolyamok (német nyelvterületeken, mint Németország, Ausztria, Svájc)
Szintén szimpatikus az új oldalban, hogy a webshopban sokféle szempont alapján lehet szűrni -azaz rákeresni- kendőkre: a szokásos jacquard, csikos, indio, stb kategóriák mellett -csak a német nyelvű oldalon- szűkithetsz az árra, szinre, kendővastagságra (g/nm), hosszra és alapanyagra. 

Ha elakadnátok az új oldalon, irjatok, hátha tudok segiteni :)
Amúgy talán hasznos lehet pár link kezdésnek:

Nincsenek megjegyzések: