2010. június 9., szerda

Táskák hordozáshoz

Avagy milyen táskák praktikusak ha hordozunk?
Sokféle van, természetesen egyiket sem kötelező megvenni, van, ami hasznos kiegészítő lehet, de persze sokban függ attól, hogyan hordozol (mikor, mennyi cuccot szoktál magatokkal vinni, stb stb)




  • Hordozós táska: onbag, aminek különlegessége, hogy a pántok variálásával vállon vagy háton is hordható, puha, tarisznya-szerű táska, többféle méretben, ma már sok wham anyuka készít itthon is, egyedi igényeket is megvalósítanak
  • Banyatank -az a bevásárlótáska amit húzunk magunk után -hordozáskor nagyobb súlyok cipelésére alkalmas, kék-sárga svéd eredetű áruházban óriási méretű kapható, de kisebb méretben is vásárolható számos helyen, sokféle méretben, típusban, színben, stb. Sőt, hasznos lehet akár egy gurulós bőrönd vagy gurulós hátizsák is.
  • Övtáskák -nyáron főleg praktikusak, szabadon marad a kéz, kisebb, kevesebb holmi vitelére alkalmas, többféle méretben van: sportboltokban a biciklis övtáskák megfelelő méretűak arra, hogy akár egy váltás pelenka, ruha is beleférjen. De wham anyukák is készítenek övtáskát nagyobb méretben is.
  • Sima táskák is teljesen megfelelőek hordozáshoz: sima tarisznya vagy sima övtáska, sima pelenkázó táska, de ezeket mindenki ismeri, így nem mutatom be külön.
  • Hordozó-tároló táskák: kakukktojás, de az érdekesség kedvéért megemlítem: olyan táskák, amik színben, mintában passzolhatnak a hordozóhoz, kaphatjuk hozzá, de vehetjük külön is és a hordozó tárolására alkalmas.
  • Hordozóra rakható apróbb tárolók: mei tai övpántjára, erszényre, stb. Itthon is kapható.
Mivel a wham anyukák többféle típusú táskát is készítenek, így inkább készítő szerint mutatok be pár lehetőséget és nem táskatípus alapján.



Belin Judit csodái

Onbagek:
És egyéb táskák, amik pelenkázótáskának szuperek és kérhetjük a hordozóhoz passzoló színben, mintával, stb... (balról jobbra, fentről le: nagy válltáska, övtáska, még egy, pelenkázó táska)
Elérhetőége (blogja) : juditkrea.blogspot.com

Babbinka csodák
Babbinka csatoshoz Babbinka táska! ;)
de más hordozóhoz vagy hordozó nélkül is hasznos és szép kiegészítő, vállon és derékon is vihető, kényelmesen nagy méretű, belefér minden ami csak kell.




Fotók és információk innen:
és
http://www.mamami.hu/forum/showpost.php?p=606901&postcount=983

Gremese csodák
Gremese kiegésztők: hordozós táska, szütyő és oldaltároló mei tai-ra
A szütyőben a mei tai-t tárolhatod ha éppen nem használod, a kis zsebbe amit a mt-re tehetsz apróságot tarthatsz, mint zsepi, vagy kulcs, a hordozós táska nagy méretű táska amibe minden, de minden belefér akár több gyerek holmija is amire szükség lehet útközben


Fotók:



A "banyatank"
Fotó forrása: Babybij
BORA, avagy PavliKata hordozós övtáska

http://eminokrea.blog.hu/2009/12/16/hordozos_taska

Magyarinda onbag



Hordozómárkás táskák

Érdekesség külföldről:
Erszényre rakható pénztárca - Hotslings márkájú erszényekhez forgalmazzák (fotó innen) és végeredményben egy karabíneres kis méretű cipzáras pénztárca amibe apróságokat rakva ráfüggeszthető az erszényre.





Kiegészítők Ergohoz
 Patentokkal a hordozóra rögzíthető, de önmagában is használható.
Méretei: 36cm magas, 36 cm széles és 10 cm mély.
A hordozóhoz vásárolható még: övtáska, pelenkázótáska és kézitáska is




Ergo Övtáska







  • Didymos kendőtartó zsák


  • Hoppediz kendőtartó zsák




Nincsenek megjegyzések: