További FONTOS információ a blog pár bejegyzésével kapcsolatosan (avagy a termékmegjelenitésekről)


Pár blogbejegyzésben egészen konkrét, márkaneveket is megnevező termékeket emlitek, hasonlitok össze és egyáltalán, irok róluk.

Ezek a bejegyzések részben internetes -online- információk alapján, illetve, ahol külön irom, személyes tapasztalatok alapján születtek, de hangsúlyoznám, hogy a termékek bemutatásából, kipróbálásából semmilyen személyes anyagi hasznom nem származik, az adott bejegyzések nem szolgálnak marketing célokat, csupán a tájékoztatás a célom velük. 

Egyedüli -nem anyagi!- hasznom az, ha megszületik egy-egy ilyen bejegyzés, hogy tudathassam a többi hordozós anyukával az adott termékek létét, elérhetőségét -és remélem, ezekkel a termékekkel, vagy egyáltalán a tudással, hogy létezik ilyesmi, segitem őket a könnyebb hordozós napokhoz! Forditott esetben -kezdő hordozós anyukaként- számomra is segitség lenne egy-egy ilyen bejegyzés, sőt, lett volna segitség, ha valaki kb 4 évvel ezelőtt irt volna ilyesmit blogban, és pont emiatt kezdtem el ilyeneket is irogatni, hogy hátha van, aki idetéved és segtiség lesz számára pl. a hordozós esőponcsók összehasonlitása (összeszedése) vagy más, hasonló bejegyzés. 

Csupán ez a célom az adott bejegyzések megirásakor. 
És úgy vélem, sokszor nem lenne az adott bejegyzés segitség, ha nem emliteném, ill tenném közzé az adott termék márkanevét is, sőt, elérhetőségét (azaz azon internetes oldalt ahonnan vásárolható, rendelhető), mivel márkanév, elérhetőség hiján nem lehetne megtalálni az adott termékeket és igy nem juthatna el az anyukákhoz segitségként.

Továbbá fontosnak tartom, hogy ezek a márkajelzéses bejegyzések amiknél lehetőségem adódott ki is próbálni az adott terméket, tehát ezek a bejegyzések csakis a saját véleményemet, tapasztalataimat tükrözik -ugyan mindig igyekszem objektiv lenni.

Azon termékeknél, ahol külön nem jelzem, hogy kipróbáltam, ott csak az online elérhető információkra vagyok kénytelen hagyatkozni.

Célom továbbá ezekkel a bejegyzésekkel az, hogy a lehetőségeket mutassam meg a kedves blogolvasóknak, nem célom semmire sem rá- sem lebeszélni senkit!

Fontos, hogy tudjuk a lehetőségeinket, különben nincs egy sem! (mármint lehetőség)

Mások, vagyunk, mások a helyzetek, más válhat be nekem és Neked, ezek a blogbejegyzések csakis arra hivatottak hogy tudassam amennyire tőlem telik (azaz amennyiről tudok) a választási lehetőségekről. Biztos vagyok benne, hogy vannak a blogban már sajnos elavult bejegyzések, ill linkek, továbbá olyanok is, amiknél azóta hogy irtam újabb termékek, lehetőségek lennének adottak, de személyes korlátaim miatt nincs lehetőségem mindig naprakésznek lenni, elnézéseteket kérem emiatt és kérlek, ha tudtok másról, olyasmiről amit kihagytam, szóljatok -elérhetőségeimet a blog oldalsó sávjában találjátok. Mindennemű kommentet, kritikát, hozzászólást -itt a blogon, a Facebookon vagy e-mailben- köszönök és amint időm engedi igyekszem reagálni rá (vagy csak elolvasni, megtekinteni -melyik mit kiván)!

Szeretnék még hitelesebb lenni és kipróbáltam ajánlani minden terméket, de erre -érthetően- anyagi okokból sincs lehetőségem. Ezért is tartottam fontosnak leirni, honnan szerzek tudomást a termékekről, ill hogy nem mindegyik linkelés, ajánlás származik saját tapasztalatból -ettől még sok nagyszerű terméket linkelek igy is, félreértés ne essék!

Kérlek Titeket, a fentiek tudatában olvassátok a bejegyzéseket!
Köszönöm a figyelmeteket!

(ezen bejegyzés megirását segitette és öszötönözte az alábbi másik blogban olvasott bejegyzés: RendTeremtő: Kipróbáltam-epeszappan)

Felteszem nem kell külön irnom, de a blog egyéb, a termékek, főleg a hordozók használatára vonatkozó bejegyzéseit is igyekszem legjobb tudásom szerint megirni, de semmilyen felelősséget nem vállalok azok használatáért! 
Mindenki csak saját felelőssége teljes tudatában használja, illetve próbálja ki a hordozókat, hordozási lehetőségeket! 
Mindenki vigyázzon gyermekére és amennyiben bizonytalan, kérje szakértő ÉLŐ segitségét! (ne online, ne fórumon, youtube-os videón, hanem élő, szemtől szembeni kommunikációban!
Ne feledjük: gyermekünk és saját magunk testi biztonságáról van szó!

(Felhivnám a figyelmeteket, hogy a blog lenti, azaz alsó sávjában már egy ideje olvasható az alábbi -megjegyzem, fontos- felhivás:
A jelen blogban található információkat, hordozóeszközök használatáról szóló leirásokat, fotókat és videókat mindenki a saját belátása szerint alkalmazza, ügyelve a biztonságra!
hordozóeszközöket mindenki a saját felelősségére veszi igénybe, a nem rendeltetésszerű használatból eredő bárminemű problémáért a blog szerzője nem vállal felelősséget.
A blogon olvasható információk ajánlások, mindig az adott élethelyzetnek és egyéni paramétereinknek megfelelően alkalmazzuk józan belátásunk szerint és ajánlom, hogy kérjük ki tapasztalt hordozási tanácsadó (avagy tanfolyamvezető) véleményét, segitségét!)