2011. április 5., kedd

Ajánlat nyárra...

Print

Te is készülsz már lelkiekben a melegebb időre?
Most még kellemes tavaszi az idő, olykor talán túl hideg is van, meg esik, de pár nap amikor cerőfényes napsütés van napközben már lehet érezni mennyivel erősebb, melegebb a napsütés mint eddig (télen) volt...
Szóval, ha gondoltál már rá, miben lehet érdemes hordozni nyáron, akkor ime pár tipp (nem mindet teszteltem magam, igy garanciát nem vállalok, plusz másmilyenek vagyunk, kinek mi jön be...)

Nem kell feltétlenül beinvesztálni külön egy "nyári" hordozóba, sokan remekül megvannak a vastag kendőjükkel a nyári hőségben is, avagy ha Te nem tartozol közéjük pl. egy mei tai is jó szellős lehet, avagy egy vékonyabb kendő, esetleg ha éppen akad nálad lenes, de vannak akik a gyapjasokra is esküsznek... Logikusnak tűnik világos szinű hordozót használni, de például Franciaországban (ha jól tudom) a legtöbben sötét -fekete- kendővel hordoznak nyáron.
Azt biztosan tudom mondani, hogy egyedül az a hordozó nem lesz jó számotokra nyárra amiben már a tavaszi jobb időben is melegetek van (akár Neked akár a gyereknek). Ha igy jártok érdemes elgondolkodni azon mire válthatnál a kánikula előtt...
Sok remek hordozót lehet kölcsönözni is ma már -budapestiek előnyben, de vidéken is és vannak postán is kérhető kölcsönözhető hordozók is. Ha kölcsön veszel hordozót nyárra, annak azon előnye is megvan -azon felül hogy nem kell egy új (vagy számodra új) hordozóba pénzt invesztálnod- hogy többfélét is kipróbálhatsz. De ha nem vagy kisérletező kedvű akkor is hasznos lehet a kölcsönzés, mert ha nem jön be amit választottál, a kölcsönzési idő -hét vagy hónap- leteltével másikat is kipróbálhatsz, nem kell vesződnöd a nem bevált hordozó eladásával. (Kölcsönözhető hordozók kapcsán a fenti menüsorban látható "Hordozós klubok és egyéb segitségnyújtó helyek" menüpontban kaphatsz bővebb információt)

Ha szerencsés helyzetben vagy és saját hordozót vennél akár többediket akár elsőt nyári kisbabádnak, akkor az alábbiakat ajánlom figyelmedbe -de ezeken kivül még számos másik is szuper nyárra, ez csak pár tipp a sok közül:


Nincsenek megjegyzések: