2011. május 19., csütörtök

Adományozás

Print

Ugyan a honlapra még nem került fel, de a Blog nevében támogattam az Ölbebaba Egyesületet és a HordozóHázat is, most azért számolok be erről, hogy hasonlóra sarkalljak másokat is :) 

Az Ölbebaba Egyesület a hordozásért, hordozó emberekért, szakmabeliekért alakult és van, és szeretnének saját hordozóparkot kiépiteni, hogy ne kelljen mindig egyesével kölcsönkérniük amikor szükségük van rá a bemutatókon, tanácsadásokon (vagy ilyen jellegű programjaikon, rendezvényeken). Egyelőre nem sok hordozó csatlakozott hozzájuk, egyről már beszámoltak itt, ugyan külön nem emlitették, de részemről egy BabyBag (olyasmi mint a Premaxx) és egy sk varrt karikás kendő (csak nandu, de mi nagyon szerettük és nehéz gyerekkel is nagyon jó volt) is tulajdonukba került, remélem, sikerrel tudják használni és még számos egyéb hordozó is rájuk talál felajánlás formájában!

A HordozóHáz, ill. a Hordozó.hu szintén a hordozásért alakult, bár nem egyesület: tanfolyamokat, tanácsadást tartanak és forgalmaznak is sok mindent a hordozással kapcsolatosan (hordozókat, kiegészitőket, könyveket). Gyűjteményük is van eredeti (!) tradicionális hordozókból -ez már most is szuper gyűjtemény, melyet mindenki figyelmébe ajánlok, ha jól tudom a HordozóHázban ki is lesznek állitva a darabok amik most egy HUGS selendanggal is gazdagodtak általam. A gyűjtemény többi darabjáról már beszámoltak oldalukon, ha irnak a selendangról belinkelem, addig is itt olvashattok bővebb információt erről a -szerintem csodás- hordozóról. Ha esetleg megunt, nem használt hasonló (ergo tradicionális) hordozótok lenne, gondoljatok a HordozóHázra ;-) (azért is klassz nekik adni az ilyen hordozót, mert igy sokak hasznára válik, mintha csak múzeumban lenne)








Nincsenek megjegyzések: