2011. május 15., vasárnap

Hordozásünnep 2011

Print

További információk:

2011. június 5-én (vasárnap) ismét Hordozásünnep, ezúttal a Gellért-hegyen!

Szeretettel várunk minden kedves hordozó és a hordozás iránt érdeklődő anyát, apát, nagytestvért, nagynénit, nagybácsit, nagymamát, nagypapát, barátot és ismerőst! Találkozzunk 10.00-kor a Gellért Szálló előtt a Gellért kútnál, ahonnan együtt fogunk elsétálni a remeknek ígérkező nap helyszínére, a Korsós tábla névre hallgató parkba!

(Térkép itt!)

Arra gondoltunk, hogy idén a csodás képeké legyen a főszerep: Kálmán Melinda, az Ölbebaba örökös fényképésze családi fotózásra invitál Benneteket, Tóth Eszterrel és Lomo gépével pedig viccesebbnél viccesebb felvételek készítői és szereplői lehettek. Keressétek őket a helyszínen 10.30 és 13.00 között!

Emellett az alábbi programokkal várjuk a család apraját és nagyját:
10.30-13.00 – Szakértőktől kérdezhettek a hordozós, szoptatási és alvási tanácsadásokon.
10.30-13.00 – Kézműveskedés és kendős játékok (kendőhúzás, kendőhitna, stb.) várják a gyerekeket.
11.00-12.30 – Beszélgetőkör: “Hordozós hétköznapok – problémák és tippek”. Üljetek közénk, ha szívesen megosztanátok velünk kérdéseiteket, tapasztalataitokat!
11.00-12.00 – Dalolka Kárász Eszterrel.

Természetesen folyamatosan lesz alkalmatok kérdezni az Ölbebabáról is, illetve ha elszántátok magatokat, csatlakozhattok is az Egyesülethez a helyszínen.

Most sem maradhat el a piknik! A tavalyihoz hasonlóan szeretnénk egy nagy, közös “terülj-asztalkámat” megosztani veletek, amihez kérünk, hogy járuljatok hozzá egy tál süteménnyel, néhány gyümölccsel, innivalóval, vagy bármivel, amit Ti is szívesen láttok egy ilyen lakomán! Víz nincs a helyszínen, mindenképp gondoskodjatok megfelelő mennyiségű innivalóról családotok számára!

Gyertek, és ünnepeljük együtt minél többen a babahordozást!

A program eső esetén elmarad.


Ölbebaba Honlap

Nincsenek megjegyzések: