2009. június 22., hétfő

Júniusi Budaörsi babahordozó és textilpelenkázó klub

Júniusi budaörsi klub rendhagyó időpontban került megrendezésre -mivel egy iskola tornaterme a helyszín így csúszott a hónapban megrendezett sok iskolai program miatt mint pl a ballagás is.
De az időpont nem is számít, a lényeg, hogy újra megrendezésre került a Klub :)
Kevesebben voltunk mint előző hónapban: a kezdetén és a vége fele pláne, de a csúcsidős középső részben sem volt akkora tömeg mint az utóbbi két klub alkalmával.
Így is sok új anyuka és apuka jött és érdeklődött a hordozásról, mosható pelenkázásról.
Megint sok aranyos gyermek volt
Voltak hordozós apukák is:


Lehetett látni különleges(sen szép) hordozókat is, mint ez a Hajtka aminek body panelja egy Zara Fresh kendő levágott része.


Sk készített hordozókat, mint ez a podegi:



És ugyanez kiterítve a bordásfalon sok más szép hordozó társaságában


Emmy legújabb alkotásait is meg lehetett csodálni: ez a hordozós esőkabát, amit lehet elől-hátul és csípőn hordozáskor is használni. Részben még fejlesztés alatt áll, de már így is elég jól használható


Már lehet mosható pelusokat újonnan is venni, mert Tandy és Kriszti hoztak a Bambiotól.


Nemrég indult el a Tündérlátta, ahol Girasol kendőket is lehet venni és Katanya elhozta ezeket a klubba is (több más termékével együtt) így meg lehetett csodálni a Girákat élőben is. (nem tudom, mi okozta, de a gép nem fordította meg a fotót, így kicsit balra billentett fejjel nézzétek ezt a képet:)


Egy új termék készülőben: a FiDiNi erszény. Próba kölcsönbabával (ill az erszény működőképes, jól használható, de a végeges verzió ha jól értettem más dekorral kerül majd piacra)

Nincsenek megjegyzések: