2012. február 15., szerda

Hireket mondunk: Ellevill újdonságok

Print

Aki olvasta az Ellevill hirlevelét, annak semmi újat nem fogok mondani, de aki még nem, annak sok érdekességet tartogat a következő pár sor ;-)

Az Ellevill cég ismét tavaszi újitásokba fog és lesz pár izgalmas újdonságuk idén tavasszal is.

A sort az nyitja, hogy piacra dobnak rugalmas kendőt is, Ellevill Air lesz a neve. Talán kicsit riasztó lehet az a tény, hogy első szállitmány Air-jük teszt-adag lesz, de majd biztosan irnak ezekről az első vásárlók -itt főleg a külföldi fórumozókra gondolok.

Még több lenes kendőt igérnek Jade és Zara mintában -azt is irják, ezek már az első használat előtt is nagyon puhák.

További alapanyagbővitésük kapcsán kapható lesz bambuszos-selymes kendő is -ami selymes fényű és szintén puha tapintású lesz. (egyik -szerintem- remekművük a selymes Caelum kendő után nagyon kiváncsi vagyok, ezek milyenek lesznek)

Lesz még lenes-bambuszos kendőjük is a Paisley mintában a nehezebb súlyú gyermekek hordozásához. A Paisley kendőket nemrég dobták piacra -különlegességük, hogy részben bambuszos kendők. Irtó vékonyak -én ennél vékonyabb kendőt még nem láttam- és puhák persze, de nehezebb gyereknél már erősen vágják a hordozó személy vállát, igy rájuk fér a "bővités" merta múgy remek kendő -nyárra is jó lehet egy vékony bambuszos darab (pláne ha lenes is)

Szóval sok izgalmas újdonságot igérnek a következő időre -egyedüli fenntartásom, hogy a céget ismerve ezek az újdonságok elég sokat csúszhatnak időben (emlékezzetek csak a gyapjas kendőikre ami a rossz idő majd üzemváltás miatt már évek óta csúsznak és még mindig csak várunk rájuk...) Meglátjuk mindenesetre, ha lesznek további hirek, megirom persze :) 

Nincsenek megjegyzések: