2012. április 24., kedd

Babahordozós torna és tánc

Print

Avagy hordozva mozogni, sportolni

Még régebben bemutattam Emmy hordozós tornáját de immár hogy a babahordozás egyre népszerűbb, igy egyre több helyen vehetünk részt hordozós mozgásos órán, legyen az torna avagy táncos program.
Az alábbiakban rövid ismertetőt irok párról, ha tudtok még ilyenről, irjátok meg!

 Hordozós karikázó a Fonodában Érden - táncos, népdalos, hordozós program ingyenesen minden kedves érdeklődőnek

Hordozós tánctanitás az ÖkoBaba klub keretén belül Debrecenben vagy Budapesten - társastánc tanitás hordozással megfűszerezve

Hordozós-szalagos tánc Egerben - pocakosoknak és kisgyermekeseknek is, táncoktatás hordozással, akár kölcsönözhetsz is hordozót ha nincs még sajátod és segitenek a használatában is

Maminbaba - hordozós latin fitness Budapesten - Budapesten több helyszinen is, vidámság és pergő ritmus, no meg babahordozás is persze. A Marczibányi térnél az első alkalom ingyenes, próbáld ki Te is!

Hordozós BabaTánc (Boloria) - 50 perces az egész óra, ebből 15-20 percig van az anyukán a baba, ebben a részében hordozós a program. A teljes óra tartalmaz bemelegitést, hastáncos, afrikai és latin táncelemeket is kis tornával fűszerezve. A helyszin szintén budapesti, 11. kerület. Külön érdekesség, hogy a most hétvégi budapesti BabaMamaExpon lesz bemutatójuk 9:50-10:00-ig.


Fittmama Program -DVD-s torna, részben hordozós is, ha jól láttam a bemutató videón, ezt már nagyobbacska babával ajánlott végezni és igy kicsit később szülés utánhoz képest.

Nincsenek megjegyzések: