2013. május 17., péntek

Metzonderhanden táska

Print

Már régóta szeretném bemutatni ezt a táskát, amihez ugyan nem könnyű hozzájutni Magyarországról, de nagyszerű találmány!


A név holland, mint ahogy a készítő is. A metzonderhanden szójáték, de nehéz lefordítani (nem mintha tudnék hollandul -ezt egy angol oldalon olvastam). Pár éve volt nagyon népszerű volt ez a típusú táska, sajnos jelenleg már nem készítenek újonnan ilyet, de ötletnek jó: ügyes, varrni tudó anyukák elkészíthetik.

fotók forrása: metzonderhanden

Alapvetően az onbag-re hasonlít, azzal a különbséggel, hogy ez nagyobbítható táska.
Aki készített már onbaget, gondolom nagyon könnyen készít ilyesmit is. Varrási útmutatót is felrakott az internetre az ötletgazda -igaz, hollandul, de képekkel. Alapvetően egy nagyobb bevásárlótáska amihez ugyanolyan fülek kapcsolódnak, mint az onbagnél -ezek szükségesek ahhoz, hogy a táska vállon és háton is hordható legyen-, illetve a vállpántok varrása speciálisabb mint az onbagnél. Utolsó különbség, hogy itt van egy kézi fogantyú-fül is és a teteje nem úgy ráhajtós, mint az onbagnél.

Használatát tekintve ez a táska is hordható derékon övtáskaként, háton hátizsákként, és vállon oldaltáskaként. Anyaga szövet, pántjai megkötősek. Remek kiegészítője a hordozásnak. 

fotók forrása: metzonderhanden


Nincsenek megjegyzések: