2013. augusztus 18., vasárnap

Megújultak a Nandu kendők!

Print


Megújultak a magyar Nandu kendők! 
Fontos tudnivalók a hordozásról
forrás
Új kezekbe került hazai kendőmárkánk, a Nandu gyártása és forgalmazása és ennek kapcsán keresett meg Kata az Élj Magyarország Kft-től és írta le, mi pontosan az újdonság -levelét alább olvashatjátok: 

Nandu, a magyar hordozókendő 

Tudtad, hogy létezik magyar hordozókendő? Hallottál már róla?   
Igen, ez egy magyar termék. A tervezés, szövés, varrás, csomagolás, a teljes arculat készítése mind magyar emberek munkája. Igen, ez egy valóban alacsonyabb árfekvésű termék a hordozókendők piacán. Az ára azt mutatja, hogy ez egy hazai termék, így nem tesz "európai körutat"  mielőtt megérkezne hozzád. A boltok, közvetlenül a gyártótól veszik a kendőt, nincs többlépcsős értékesítési rendszer. Nem jacquard szövésűek, ami nagyon szép, de egy drágább szövési technika. A kendő megbízhatóságáról és minőségről 100%-ban meg vagyunk győződve, ezért is adunk 100%-os gyártói garanciát minden Nandu hordozókendőkre.  
Ez 15 évnyi magyar tapasztalat eredménye és sok sok magyar hordozó szülőé, akik használták és használják ezeket a kendőket, akár több gyermek hordozós korának végéig. Strapabíró, jól használható kendő, mindent tud, amit egy hordozókendőnek tudnia kell. Nem túl vastag, így 4 évszakos kendő. 

Megújult a Nandu: Kapott egy azonos színű hordozótáskát, hogy könnyebben lehessen szállítani, tárolni a kendőt és táskának is kitűnő. Új füzete van, ami színesebb, áttekinthetőbb és a legfontosabb kötések tartalmazza. Valamint egy magyar nyelvű kötési módokat tartalmazó DVD. 
A Nandu gyártóiként, szülőkként, arra törekszünk, hogy a hordozás mindenkié lehessen, hogy legalább annyira természetessé váljon magunkra kötni gyermekeinket, amennyire könnyen babakocsiba ültetnek babákat. A hordozós családok generációról generációra adhassák tovább a hordozás örömeit és használatát. Merjünk tapasztalatot cserélni a hordozásról, a hordozókról. Mi igyekszünk minden segítséget megadni ehhez. Tanfolyamon vagy személyes konzultáción kérhetsz segítséget, ha mégis elakadsz vagy kérdésed van.

Találkoztál már új Nandu kendővel? Milyennek találtad? Tetszett a használati útmutató füzete? Szívesen olvasnék véleményeket a témában, amit -amennyiben hozzájárul a szerző- közzéteszem a blogon :)

A magam részéről gratulálok az új "szülőknek", sok sikert kívánok a Nandukkal és remélem, sok anyuka, apuka és nagyszülő tapasztalhatja meg az újítások nagyszerűségét a kendőkkel.

A megújult kendők használati útmutatóját itt megnézhetitek online is, és a kendőket pedig innen vásárolhatjátok meg online

Nincsenek megjegyzések: