2012. június 19., kedd

Tesztüzem: Az első kviz!

KVIZ



Új számomra a program és a kvizkészités is, remélem, nincs tele túl sok hibával az első kviz amit a fentri linkre kattintva érhettek el. Ha bármi gond lenne, szóljatok! Köszönöm! Jó kitöltést, sok sikert! A -reményeim szerint- oldalt feltűnő kis ablakocska is ugyanezt a kvizt hirdeti.

ÚJABB
Próbáltam újra megnyitni a kvizt és eltörölni a 10 fős kvótát (hihetetlen, de már első nap hogy feltettem kitöltöttétek 10en!) de sajnos ez egyelőre nem sikerült (nem tudom, mit rontok el), igy lehet, hogy aki lemaradt, annak várnia kell a következő kvizig -ha szeretnétek még kvizt vagy lemaradtál, akkor jelezd felém kérlek (bárhogy: kommentben ezen bejegyzésnél, Facebookon kommentben vagy lájkban, e-mailben) Köszönöm!
Na mégis sikerült! Sokat szenvedtem vele, de siker! Még lehet játszani! :)))

2 megjegyzés:

Hajdú Lívia írta...

Szia! Kitöltöttem a kvízt, de van egy-két gond vele. Az első kérdés alatti szövegmezőbe, amibe hozzászólásokat, kritikát, egyebet kérnél, a kvíz e-mail címet kér beírni. Beírtam az enyémet, de - egyelőre - nem kaptam semmi visszajelzést, hogy jól töltöttem-e ki, stb.
Továbbá a kis ablakocska nem tűnik fel oldalt, de - gondolom - a kódja a bejegyzés alatt megjelenik.
A kvíz amúgy jó lett. :)

Családanyu Viki írta...

Szia Livia!

Köszönöm a megjegyzést!
A kis ablak nekem már feljön -kis gond volt vele, de ezen a gépen én már látom, remélem, más is.

A kvizt én is kitöltöttem a blogról kiindulva és láttam is a hibákat, amiket irtál -ennek kapcsán irtam megjegyzést a bejegyzéshez -megnézem, tudom-e utólag módositani a kvizt.

És örülök, hogy tetszik a kviz :)))